Winnaar van meer dan 200 Landscaping Awards sinds 1964.

Heb je een vraag? Bel ons: +211.456.789

Deventer, een prachtige stad gelegen aan de IJssel, staat bekend om zijn historische gebouwen, gezellige winkelstraten en bruisende cultuur. Maar wist je dat Deventer ook een groen paradijs heeft? Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en kunt genieten van rust, natuur en prachtige tuinen. Maak kennis met De Groene Oase, dé plek om te ontspannen en te genieten van al het groen dat Deventer te bieden heeft.

De groene oase, een groene oase in Deventer

De Groene Oase is een initiatief van hovenier deventer, een ervaren en gepassioneerde hovenier die al jarenlang tuinen aanlegt en onderhoudt in Deventer en omgeving. Met zijn kennis en expertise heeft hij samen met andere hoveniers deventer een prachtige groene plek gecreëerd in het hart van de stad. Een plek waar je kunt wandelen, picknicken, spelen en genieten van al het groen om je heen.

De Groene Oase is niet zomaar een park, maar een groene oase waar veel aandacht is besteed aan de diversiteit en duurzaamheid van de beplanting. Zo vind je er niet alleen prachtige bloemen en planten, maar ook fruitbomen, moestuinen en een insectenhotel. Een plek waar de natuur de ruimte krijgt en waar je kunt leren over het belang van biodiversiteit en duurzaamheid.

Ontdek het groene paradijs

Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, een plek om te spelen met je kinderen of gewoon wilt genieten van al het groen, De Groene Oase heeft voor ieder wat wils. Het park is vrij toegankelijk voor iedereen en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals workshops en rondleidingen. Ook kun je hier terecht voor advies en tips van de hoveniers deventer over het aanleggen en onderhouden van je eigen tuin.

Maar De Groene Oase is meer dan alleen een park. Het is een plek waar je kunt leren, ontdekken en inspiratie opdoen. Een groene oase midden in de stad, waar je even kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Dus kom langs en ontdek het groene paradijs in Deventer!

Laat je verrassen door de groene oase

Ben je op zoek naar een plek om te ontspannen, te leren en te genieten van al het groen in Deventer? Breng dan zeker een bezoekje aan De Groene Oase. Laat je verrassen door de prachtige tuinen, leer over biodiversiteit en duurzaamheid en kom tot rust in deze groene oase in het hart van de stad. En wie weet, misschien doe je hier wel inspiratie op voor je eigen tuin dankzij de kennis en expertise van de hoveniers deventer.

Kortom, De Groene Oase is een must-visit voor iedereen die houdt van groen, natuur en ontspanning. Dus pak je fiets of wandelschoenen en ontdek dit groene paradijs in Deventer. Je zult je verbazen over de rust en schoonheid die je hier zult vinden. Tot snel in De Groene Oase!